In het najaar op 6 en 7 november 2024 in Zoutelande

 

 

Een heerlijk dagje uit......

Elk jaar worden de Zeeuwse Quiltdagen, zowel in het voorjaar als in het najaar, georganiseerd door een groep vrijwilligers om quilters met elkaar in contact te brengen en zo van elkaar en met elkaar iets te leren of gewoon, omdat het gezellig is.

Op deze dagen worden er quilts getoond van alle afmetingen en maten, die gemaakt zijn. Het is altijd geweldig om te zien hoe creatief mensen zijn en sommige ook heel productief. Maar voorop staat: niets moet en alles mag. Tijdens deze dagen is er ook een quiltwinkel aanwezig, zodat ook diegene die wat moeilijker op pad kunnen gaan ook de gelegenheid hebben om zich te oriënteren wat er op quiltgebied is. Tevens is het mogelijk om boeken te verkopen, die men niet meer gebruikt en uiteraard weer andere aan te kopen op deze boekenbeurs.

Helaas is het niet te voorkomen dat we een entree moeten vragen om alle kosten te dekken. De kosten zijn 15 euro en hiervoor ontvangt u dan een pakket met stof, een patroon en een koffiemunt. Ook is er voor iedereen een plakje cake, een appeltje en wat lekkers.

 

De Quilterie is op beide dagen aanwezig.

Mocht er iets zijn dat we voor u mee kunnen brengen op deze dag, dan graag even e-mailen of bestellen via webshop, kies op ophalen en zet dan bij de opmerkingen; meenemen naar Zoutelande

 

De dagen beginnen om 10 uur en duren tot 15 uur.

De zaal is een half uur van te voren open.

Parkeerruimte is aanwezig.

Afzetten kan voor de deur maar lang parkeren bij de voetbalclub.

Bij de Soute Schakel is een blauwe zone van kracht.

 

Vooraanmeldingen of interesse dan kunt u via marijfouchier@casema.nl  informatie in winnen en  aanmelden.

Pijs is 15 euro per persoon (vooraf betalen)

 

Het adres is De Soute Schakel, Westkapelseweg 24, 4374 BB Zoutelande